Publicaties

Onder de zoete appelboom
Onder de zoete appelboom

Herinneringen aan haar vroege jeugd, de oorlogsjaren op de boerderij en haar gelukkige huwelijksjaren opgetekend door 75-jarige vrouw voor haar kinderen en kleinkinderen. Een waardevol cadeau ter gelegenheid van een mooi kroonjaar. Met veel foto’s en historische feiten. 64 pagina's.

Prins op het witte paard
Prins op het Witte Paard.

Liber amicorum ter gelegenheid van vijftigste verjaardag. Herinneringen, anekdotes, ontboezemingen, lofbetuigingen en blijken van warme vriendschap, hier en daar doorspekt met ironie, van familie en vrienden. Met foto’s in zwart-wit en kleur. Gebonden en paperback. 128 pagina's.

Koos Voos en Sjaan Banaan
Koos Voos en Sjaan Banaan veroveren de wereld!

Fotoverslag van een reis door Zuid-Amerika en Indonesië. Ter gelegenheid van een lange, bijzondere en trouwe vriendschap. Gebonden en paperback.

Niet het doel telt
Niet het doel telt, maar de weg die je gaat!

Tijdens haar reis door Azië stuurt de dochter enthousiaste mails naar het thuisfront. De moeder volgt de hilarische gebeurtenissen op afstand. Een mailwisseling tussen moeder en dochter! 64 pagina’s, gebonden en paperback. Met prachtige foto’s!

In het heden ligt het verleden
In het heden ligt het verleden, in het nu wat worden zal!

Een boekje met verhalen over oma’s jeugd, speciaal voor haar kleinkinderen. Met veel foto’s in zwart-wit en kleur, 48 pagina’s, gebonden en paperback.

Een mooi afscheid
Een mooi afscheid

Herinneringen, anekdotes en troostende woorden n.a.v. de afscheidsdienst van mijn vader. 48 pagina’s, gebonden en paperback. Foto’s in zwart-wit en kleur.

Adoptie
Adoptie

Marieke Anthonisse & Margot van de Mortel. Bewerkt door Lilian van den Bergh. Interviews met geadopteerden, adoptieouders, afstandsmoeders en professionals. Voor iedereen die betrokken is bij adoptie of adoptie een warm hart toe draagt.


"Ik was een beetje een dwarsligger!"
“Ik was een beetje een dwarsligger!”

Kostschooltijd van Willie Verstegen – van Hout
Levensverhaal van Willie (1923) over de jaren die zij op kostschool doorbracht. Uitgave: 32 pagina’s, gebonden en paperback. Foto’s in zwart-wit en kleur.

Eén hand, vijf vingers, allemaal anders!
Eén hand, vijf vingers, allemaal anders!

Vijf portretten van mantelzorgers.
Interviews in opdracht van Steunpunt Mantelzorg Midden-Brabant.

Goud in de wijken
Goud in de wijken

Grote stedenbeleid door de ogen van bewoners van
’s-Hertogenbosch. Interviews in opdracht van GroenLinks.