Afscheid van een dierbare

Wanneer u plotseling te maken krijgt met het overlijden van een dierbare, staat de wereld op zijn kop. Er moeten veel praktische zaken geregeld worden in korte tijd. Tijd die u ook graag wilt besteden aan woorden van afscheid. Want goed afscheid nemen, zal u helpen uw verdriet te verwerken. Dierbare herinneringen en vertederende anekdotes buitelen over elkaar heen. “Hoe krijg ik dit treffend en bondig op papier?”


Ik luister naar uw verhalen en maak er een liefdevol verhaal van. Samen met u en uw familie geef ik vorm aan een persoonlijke herdenking. Mijn rol bij de voorbereiding en presentatie van een warm en troostvol afscheid is altijd afgestemd op de wensen van de familie. De ene keer is dat het voeren van de regie van de viering waarin verschillende sprekers aan het woord komen, de andere keer verwoord ik de herinneringen van de familie in een persoonlijk In Memoriam, aangevuld met sfeervolle rituelen of mooie poëzie. Op die manier kunt u op een heel persoonlijke manier afscheid nemen.

 

Locaties

Steeds vaker kiezen mensen voor een inspirerende of sfeervolle plek om afscheid te nemen van hun geliefden. Naast de aula van het crematorium kunt u ook kiezen voor een heel andere ambiance. Er zijn tal van mogelijkheden om sfeervol afscheid te vieren: een kapel, strandpaviljoen, open plek in het bos, langs de waterkant, culturele omgeving of uw eigen tuin. Een omgeving afgestemd op uw wensen.